19
februari
2020
|
15:11
Europe/Amsterdam

Initiatieven van de merken | Werken

​Onze merken zetten ideeën om in vernieuwende dienstverlening. Dit zijn initiatieven van onze merken op het gebied van werken.

De merken van Achmea bieden vernieuwende diensten en oplossingen aan die bijdragen aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. Bekende merken van Achmea zijn: Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en Avéro Achmea.

Achmea is een innovatieve dienstverlener

Waar het bruist van de frisse ideeën om het verschil te maken in het dagelijks leven van onze klanten. Zo blijven we de toekomst een stap voor. 

​Onze toekomstvisie is gericht op deze onderwerpen​

1. Duurzame en veilige woon- en leefomgeving
2. Gezondheid dichterbij voor iedereen
3. Slimme en veilige mobiliteit
4. Financiële oplossingen voor nu, straks en later 
5. Onbezorgd ondernemen en goed werkgeverschap. ​

Boilerplate

In de werkomgeving ontstaan nieuwe risico’s voor zowel werkgevers als werknemers. Door het opschuiven van de pensioenleeftijd en technologische ontwikkelingen is het belangrijker dan ooit dan werknemers gezond en vitaal blijven, maar ook dat zij inzetbaar zijn op andere werkplekken. Vitaliteitsbeleid en scholing zijn daarvoor cruciaal. We zien ook de veranderingen op de arbeidsmarkt waardoor een steeds groter deel van de werknemers niet meer in dienst wordt genomen. Datalekken, cyberaanvallen, datadiefstal en IT-stroringen zijn in toenemende mate grote risico’s waar bedrijven mee te maken hebben.

Achmea wil bijdragen aan onbezorgd ondernemen en goed werkgeverschap door ondernemend Nederland in de volle breedte te ondersteunen. Van ZZP’ers, tot MKB, tot de grootzakelijke markt. Van collectieve zorgverzekeringen, tot arbeidsongeschiktheidsregelingen en vitaliteitsprogramma’s, tot cybersecurity, tot duurzame inzetbaarheid.