19
februari
2020
|
14:07
Europe/Amsterdam

Initiatieven van de merken | Financieel

​Onze merken zetten ideeën om in vernieuwende dienstverlening
De merken van Achmea bieden vernieuwende diensten en oplossingen aan die bijdragen aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. Bekende merken van Achmea zijn: Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en Avéro Achmea.

Dit zijn initiatieven van onze merken op het gebied van financiële oplossingen voor nu, straks en later:

  • FinancebookMet FinanceBook verzamelt u veilig, snel en eenvoudig uw financiële gegevens. Een samenwerking tussen Centraal Beheer, Achmea Pensioenservices en Achmea Corporate Relations. 
  • Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds: het pensioen van de toekomst.
  • Groeiversneller van Centraal Beheer: een programma voor ondernemers om met een beperkte investering in tijd en geld een helder groeiplan te maken, waarmee ze vooruitkomen.

Achmea is een innovatieve dienstverlener
Waar het bruist van de frisse ideeën om het verschil te maken in het dagelijks leven van onze klanten. Zo blijven we de toekomst een stap voor. 

​Onze toekomstvisie is gericht op deze onderwerpen​

1. Duurzame en veilige woon- en leefomgeving
2. Gezondheid dichterbij voor iedereen
3. Slimme en veilige mobiliteit
4. Financiële oplossingen voor nu, straks en later 
5. Onbezorgd ondernemen en goed werkgeverschap. ​

Boilerplate

(Financiële) oplossingen voor nu, straks en later
Ontwikkelingen in de sociale zekerheid, het pensioenstelsel en veranderingen op de arbeidsmarkt leiden voor veel mensen tot minder zekerheid over hun financiële toekomst. Nederlanders worden – onder meer als gevolg van de flexibilisering van de arbeidsverhoudingen, maar ook door (gedeeltelijke) privatisering van sociale regelingen – meer zelf verantwoordelijkheid voor hun financiële planning. Daar horen begrijpelijke en betaalbare financiële producten bij, die aansluiten op de financiële geletterdheid van de klanten. Ook een verantwoorde manier van premie-inning (het voorkomen van schulden) draagt hier aan bij. Achmea stimuleert financiële zelfredzaamheid en biedt klanten proposities voor financiële zekerheid. We bieden pensioen, bancaire producten en vermogensopbouw.