19
februari
2020
|
15:07
Europe/Amsterdam

Initiatieven van de merken | Wonen

​Onze merken zetten ideeën om in vernieuwende dienstverlening. Dit zijn initiatieven van onze merken op het gebied van wonen.

  • Thuiswacht® van Interpolis: dit slimme systeem beveiligt jouw huis tegen inbraak en stuurt je een bericht als er thuis iets aan de hand is.
  • SlimThuis App en InbraakBarometer van Interpolis: jouw persoonlijke coach die helpt om je thuis slimmer en veiliger te maken en de ideale aanvulling op ThuisWacht. Bekijk de InbraakBarometer voor het inbraakrisico in jouw wijk.
  • Isoleerwijzer van Interpolis: hulp bij elke stap op weg naar een geïsoleerd huis
  • Groene daken van Interpolis: voorkom schade met een groen dak.
  • Duurzaam Woongemak van Centraal Beheer: hulp met het verduurzamen van je woning. 
  • Klushulp van Centraal Beheer: laat uw klus uitvoeren door één van onze vakmannen.
  • Zorg veilig thuis van Zilveren Kruis: meer eigen regie, flexibiliteit en comfort voor onze verzekerden.
  • Google Assistent: wist je dat je met Centraal Beheer kunt praten?
  • Slimmer maken van woningen: dit houdt bijvoorbeeld in dat het functioneren van de verwarming en de ventilatiesystemen van woningen op afstand wordt gemonitord. Dit is een intitiatief van Syntrus Achmea Real Estate Finance.
  • Versimpelen en versnellen van dagelijks onderhoudSyntrus Achmea Real Estate & Finance gaat het huurders veel gemakkelijker maken om reparatieverzoeken te melden en in te plannen. 

De merken van Achmea bieden vernieuwende diensten en oplossingen aan die bijdragen aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. Bekende merken van Achmea zijn: Centraal Beheer, Interpolis, Zilveren Kruis, FBTO en Avéro Achmea.

Achmea is een innovatieve dienstverlener

Waar het bruist van de frisse ideeën om het verschil te maken in het dagelijks leven van onze klanten. Zo blijven we de toekomst een stap voor. 

​Onze toekomstvisie is gericht op deze onderwerpen​

1. Duurzame en veilige woon- en leefomgeving
2. Gezondheid dichterbij voor iedereen
3. Slimme en veilige mobiliteit
4. Financiële oplossingen voor nu, straks en later 
5. Onbezorgd ondernemen en goed werkgeverschap. ​

Boilerplate

In onze woon – en leefomgeving hebben we te maken met verschillende risico’s. Op verschillende gebieden ervaren mensen een bepaalde onveiligheid en onzekerheid. Zo laat klantonderzoek zien dat ruim een kwart van de Nederlanders hun huis niet met een prettig gevoel achterlaat. Door klimaatverandering is er meer kans op schade door zowel extreme neerslag als droogte. De energietransitie zorgt voor nieuwe, ook financiële risico’s waarvoor we oplossingen willen aandragen. Verkeersveiligheid is ook een belangrijk aspect van veilig en duurzaam wonen. De deeleconomie en de veranderende gebruiksrisico’s door de opkomst van domotica hebben invloed op aansprakelijkheidsrisico’s.

Wij helpen klanten om te bepalen hoe zij met risico’s om kunnen gaan en de gevolgen kunnen beperken. Op verschillende manieren en met nieuwe activiteiten willen wij een bijdrage leveren aan een veilige en duurzame woon- en leefomgeving.