26
februari
2020
|
14:49
Europe/Amsterdam

De toekomst van... Wonen

In deze aflevering van ‘De toekomst van’ neemt toekomstverkenner Erik Langerak je mee in de toekomst van Wonen. Erik gaat langs bij Fiction Factory en blijft een nachtje slapen in het, door hun gemaakte, Wikkelhouse, want kleiner en duurzamer wonen worden steeds belangrijker. Deskundigen prof. ir. Deborah Nas, Marc Koehler en Doesjka Majdandzic delen hun toekomstbeeld. Hoe gaan volgens hen de woningen er in de toekomst uitzien? En lossen we daarmee het ruimtegebrek op?

Benieuwd naar de hele serie met de toekomst van mobiliteit, werken gezondheid en zorg? Ga dan naar deze pagina met alle video's

Achmea organiseerde een Meet Up over de Toekomst van wonen
Hoe wonen we over 20 jaar? En hoe houden we een stad leefbaar? Zodat we lekker kunnen werken, vrij bewegen én ons thuis voelen. Vragen waar we nog niet 1-2-3 een pasklaar antwoord op hebben. Om die antwoorden te verkennen, organiseerde Achmea de meet up ‘De toekomst van Wonen’.

Nieuwsgierig? Download het verslag met opvallende uitspraken, conclusies en bevindingen (rechtsboven)! 

Boilerplate

Achmea biedt veel producten die met wonen te maken hebben, van verzekeringen tot hypotheken. Ook als vermogensbeheerder zijn we actief op de vastgoedmarkt. Met onze diensten en verzekeringen willen we bijdragen aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. Voor Achmea een belangrijke reden om de toekomst van wonen, maar ook van andere belangrijke thema’s als mobiliteit, werk, zorg en inkomen te verkennen.