09
november
2020
|
16:43
Europe/Amsterdam

10.000 auto’s die heel Utrecht-stad van groene energie voorzien

#Waarmakers

En dat binnen 5 tot 10 jaar als het aan Robin Berg van We Drive Solar ligt. Op steeds meer plekken in de Domstad zet hij deelauto’s neer die stilstaand energie opslaan die je gebruikt om je huis te verwarmen of het licht boven je keukentafel aan te knippen. Batterijen op wielen dus. En het goede nieuws is: de gemeente staat in de meewerkstand. Nu de rest van Nederland nog. Go Robin!

Over #Waarmakers
Er zijn bedrijven, burgers, wetenschappers, denkers, doeners en instellingen die net als wij op weg zijn naar een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. Die met een innovatieve mindset en gericht op duurzaamheid nieuwe ideeën ontwikkelen of implementeren. Die actief aan de slag zijn. Stuk-voor-stuk surfen zij op de golf van verandering. In de ‘Waarmakers’ serie maken telkens kennis met een waarmaker. We gaan in gesprek over de toekomst, de hobbels, en de lessen en tips voor iedereen die mee wil bewegen.

Syntrus Achmea is vanaf het begin bij We Drive Solar betrokken
“Voor ons biedt het een mogelijkheid om dit soort nieuwe mobiliteitsvormen uitvoerig te testen voor onze huurders”, aldus Onno Hoff, Fundmanager Vastgoed bij Syntrus Achmea.
Ga naar het interview op onze website.

Abonneer je op ons YouTube kanaal: https://bit.ly/abonnerenopachmea